Nebaví vás stereotyp pásové výroby?
Pojďte pracovat k nám!

Společnost TYPOS, součást skupiny EDS (Euro-Druckservice GmbH), je významnou evropskou tiskárnou se specializací na velkonákladový tisk katalogů, manuálů, brožur, knih a celé řady dalších produktů.

Sídlo společnosti a hlavní výrobní závod se nachází v Plzni na Borských polích. Pracuje zde více než 180 z celkových 205 zaměstnanců. Výroba v Plzni se specializuje především na archový tisk zakázek většího rozsahu, kotoučový tisk a digitální tisk včetně předtiskové přípravy a dokončujícího zpracování. Druhý výrobní závod se nachází v Klatovech, kde jsou zpracovávány zakázky menšího rozsahu.

Volné pracovní pozice:

 

Pokud vaše znalosti a zkušenosti neodpovídají požadavkům uvedených pozic, které v současné době obsazujeme a přesto se chcete stát součástí naší společnosti, můžete nás kontaktovat na e-mailu kariera@typos.cz.

Zašlete nám svůj strukturovaný životopis a my se vám ozveme s možností vzájemné spolupráce.

Zasláním životopisu udělujete společnosti Typos, tiskařské závody, s.r.o. souhlas se zpracováním a uchováním vašich osobních údajů ve smyslu § 4 písm. b) a § 5 odst. 2 , 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů za účelem posouzení předpokladů pro výkon zaměstnání v naší společnosti. Případné odvolání tohoto souhlasu je nutné společnosti Typos, tiskařské závody, s.r.o. oznámit.

Marcela Bulková